Gellak: de trendkleuren van 2024

Ben jij een trendsetter? Of een trendvolger? Wil je weten welke kleurtjes dit jaar HOT zijn op je teen(en vinger)nagels? Ik ga ze even voor je opsommen en (goed nieuws!) ik kan je meedelen dat ik ze allemaal in huis heb! Je weet dus waar je moet zijn als je een tof kleurtje op je nagels wenst!

GROEN!

Ik hoor je al denken: Groene teennagels? No way! Ze gaan denken dat ik schimmelnagels heb!

Wees niet bang! Het groen dat ik in gedachten heb is subtiel en de naam alleen al doet je wegdromen: Soft Jade. Zoals Rihanna zou zeggen: shine bright like a diamond! Het hoeft toch niet altijd rood te zijn?

BLAUW!

Zoals de smurfen? Nagels die blauw zien van de kou? Not done!

Toch wel! Wat dacht je van dit mooie babyblauw? Doet dit je niet denken aan zon, zee en strand?

Het leven is aan de durvers! Dit blauw is vooral heel mooi op een zongebruinde huid...

METALLIC!

Vorig jaar was het in om een zilveren rok, broek of riem te dragen en willen of niet, deze metallic trend gaat zich ook dit jaar verder zetten. Waarom dan geen bijpassend kleurtje op je nagels? Wat dacht je van dit metallic groen? Geweldig toch? Rock on!

MILENNIAL PINK!

Millennial Pink maakt een krachtige comeback. Het was dé kleur van 2010 en ze is nu terug met meer pit dan ooit. Niet alleen voor Barbies!

BRIGHT REDS!

Ja wat dacht je, rood is nooit weg te denken op nagels! Ik heb het dan niet over saai rood, nee: felrood! Felrood is een statement, het laat zien dat jij zelfzeker bent en nergens voor terugdeinst. Het is op en top vrouwelijk en rood staat nu eenmaal bij alles, toch?

En jij? Wat is jouw favoriete kleur?

Reactie plaatsen

Reacties

Ils
4 maanden geleden

Rood!

Saartje P
4 maanden geleden

Ik kan nooit kiezen! Ik wil alles 🫣