Gellak

Gellak is nagellak die je laat uitharden onder een UV- of een LED-lamp. Daardoor is de lak onmiddellijk droog en houdt hij ook langer dan gewone nagellak.

Na enkele weken, wanneer je nagels gegroeid zijn en de gellak mee uitgroeit of wanneer je je kleurtje gewoon beu bent, kan je de gellak laten verwijderen. Dit wordt gedaan met een freestoestel. Zorg ervoor dat je een goede nagelolie in huis hebt als je de gellak laat verwijderen. Je nagels zien namelijk altijd een beetje af door de gellak, dus ze kunnen dan extra verzorging gebruiken. DE perfecte nagelverzorging is Dadi'oil (Producten)

Je krijgt 1 week garantie op gellak. Als er binnen die week een nagel afbladdert wordt deze kosteloos herstelt. Buiten de garantieperiode kost een herstelling €5 per nagel.

 

Ik gebruik het merk Pink Gellac omdat hier heel veel toffe kleurtjes in zijn, voor elk seizoen wat wils. Ik ben ook zeer tevreden over de prijs-kwaliteit van dit merk.

 

Bij kinderen en jongeren onder de 16 jaar wordt Gellak afgeraden. De nagels zijn nog in volle groei en gellak kan de nagels lichtjes beschadigen. De nagelplaat bij jongeren is ook vettiger waardoor het product niet goed blijft zitten.