Voetverzorging + Gellak

Wat is gellak?

Gellak is een speciale nagellak die wordt uitgehard onder een LED of UV lamp. Het voordeel is dat deze nagellak onmiddellijk droog is en verschillende weken mooi blijft zitten. De lak is super glad, glanzend en brokkelt niet snel af. In mijn praktijk heb ik een ruime keuze aan leuke kleurtjes!

 

Hoe werkt het?

  1. De glanslaag van de nagel wordt verwijderd en de nagelplaat wordt ontvet (zo blijft de lak beter zitten).
  2. We starten met een doorschijnende basislak die wordt uitgehard onder de LED lamp.
  3. Dan volgt het kleurtje dat de klant gekozen heeft en dit wordt wederom uitgehard onder de lamp. Naargelang de dekking kan het zijn dat er nog een tweede laagje kleur moet worden aangebracht.
  4. Vervolgens komt de laatste deklaag: hierbij kan je kiezen tussen een matte of een glanzende afwerking. Deze laag wordt weer uitgehard en dan kan jij enkele weken genieten van verzorgde nagels!

 

Je hebt 1 week garantie op gellak: mocht er binnen de week een nagel afbladderen, wordt deze gratis hersteld.

Tip: als je gellak laat verwijderen, zorg dan voor een goede nagelolie om je nagels extra te voeden. De beste nagelverzorging is Dadi'Oil!

 

Gellak wordt afgeraden voor jongeren onder 18 jaar omwille van de broosheid van de nagels en het houdt ook minder lang omdat hun nagelplaat vettiger is dan bij een volwassene.Duur: ongeveer 90 minuten

Prijs: €67 (voetverzorging + gellak)