Spa Pedicure

Af en toe mag je je voeten wel eens in de watten laten leggen!

Tijdens de koude wintermaanden bijvoorbeeld, wanneer je voeten de hele dag zitten opgesloten kunnen ze wel wat extra verzorging gebruiken. Deze verzorging bestaat uit: een voetbadje, een scrub, de voetverzorging (standaard of gespecialiseerd), een masker waarbij de voeten worden ingepakt in warme handdoeken en tot slot een massage met opgewarmde olie.

In de zomer worden de warme handdoeken niet gebruikt en wordt de olie ook niet opgewarmd, omdat het dan net de bedoeling is om je voeten te verfrissen.

Voor de spa behandeling gebruik ik  producten van Voesh New York, onder de foto's vind je hier meer uitleg over.

Voesh is een innovatief cosmetica merk uit New York dat garant staat voor een schone en hygiënische Spa-behandeling.

Je kan kiezen uit verschillende geuren/aroma's. Deze ruiken allemaal ongelooflijk en ze dienen verschillende doeleinden: Ze hebben een kit voor pijnlijke gewrichten, vochtarme huid, vermoeide voeten, enz.

 

Product Wat doet het
Vitamine Recharge Laadt je voeten op met vitamine C waardoor droge huid en rimpels verminderen.
Lavender Relieve Antiseptisch, schimmelwerend, vermindert littekens en kan genezing versnellen.
Olive Sensation Bevat vitamine A en E die helpen om de huid te herstellen en te vernieuwen van overmatige blootstelling aan de zon.
Green tea detox Wordt gebruikt om de uitdroging van de huid te verminderen en voorkomt vroegtijdige veroudering van huid.
Ocean Fresh Verfrist en verkoelt de huid met algen en pepermuntextract! Zeewierextract stimuleert de doorbloeding in de voeten.
Mango Delight Vermindert donkere vlekken en oneffen plekken, waardoor uw huid een natuurlijke glans krijgt.