Extra behandelingen

Deze behandelingen zijn enkel als extra bij te boeken bij een standaard of gespecialiseerde voetverzorging.

Paraffine pakking

Wat doet paraffine?

Paraffine zorgt ervoor dat de huid van je voeten elastischer wordt en zachter aanvoelt.  Het werkt verzachtend voor mensen met een droge, schrale huid, kloven, wintervoeten, artrose en reuma.

Wat gebeurt er bij een paraffine pakking?

Na de voetverzorging smeer ik je voeten in met koude paraffine crème. Vervolgens worden je voeten ingepakt in plastic folie en vervolgens gaan de voeten in de thermische pantoffels. De pantoffels worden langzaam warm, en ook de paraffine aan je voeten warmt dus op.  Intussen kan jij rustig genieten van een kopje koffie of thee.  Na een kwartier worden de pantoffels en de plastic folie verwijderd en de resterende paraffine wordt ingemasseerd. Je voelt onmiddellijk een verschil!

Duur: 15-20 minuten

Prijs:  €15


Magnesium behandelingen

Wat doet magnesium?

Magnesium is aanwezig in elke cel van het lichaam, het is dus essentieel.

Heb jij vaak last van een trillend oogspiertje, leiden je kuiten 's nachts hun eigen leven en krijg je je energie maar niet op peil? Dan is de kans zeer groot dat je lijdt aan magnesiumtekort.

Wist je dat je magnesium via de huid kan opnemen? Zo hoef je geen supplementen te nemen die inwerken op je maag en darmen.

Hoe kan je magnesium opnemen via de huid?

  • Magnesium Voetbad: voor je voetverzorging worden je voeten in een voetbad met magnesiumvlokken ondergedompeld.  Je voeten moeten minstens 20 minuten in het water blijven om voldoende magnesium te kunnen opnemen. Bij een groot magnesiumtekort is het raadzaam om ook thuis regelmatig een voetbad (of een bad) met magnesiumvlokken te nemen.
  • Magnesium Pakking: na je voetverzorging worden je voeten ingesmeerd met magnesiumolie. Vervolgens worden de voeten ingepakt in plastic folie en worden er thermische pantoffels over de voeten aangetrokken.  Zo mag je 20 minuten relaxen met lekker warme voeten terwijl je geniet van een tasje koffie of thee.
  • Magnesium Olie: een gemakkelijke manier om magnesiumtekort aan te vullen! Je smeert 2x per dag olie ergens op je lichaam (best doordringbaar is de huid op je buik maar je kan het ook rechtstreeks aanbrengen op je kuiten bv als je daar veel last hebt van krampen), makkelijker kan niet!

 

Duur voetbad of pakking: 20 minuten

Prijs voetbad met magnesium: €8

Prijs magnesiumpakking: €20


Voetreflex massage

Wat is het?

Bij een voetreflex massage wordt er druk uitgeoefend op de reflexzones in je voet: strijken, kneden en kloppen. Hierop reageren de zenuwen in de voeten door prikkels uit te zenden naar allerlei delen in het lijf. 

Om echt een professionele voetreflex massage te kunnen geven die je ook kan inzetten bij het helpen tot genezing moet je jaren studeren. Zelf heb ik een 6-delige cursus gevolgd en ik bied het dan ook enkel aan als extra ontspannende massage zonder meer. Maar geloof me: genieten zal je zeker doen! Wil je je hoofd eens leeg maken en ontspannen, reserveer dan zeker eens een voetreflex massage!

Hoe?

Tijdens je voetverzorging geniet je van rustige muziek, een aangenaam etherisch olie-geurtje en sfeervolle kaarsjes om tot rust te komen. Na de pedicure wordt je stoel in ligpositie geplaatst, je krijgt een dekentje, sluit je ogen en de drukpuntmassage begint.  RELAX!

Duur: 30 minuten

Prijs: €30


Gellak

Wat is het?

Gellak is een speciale nagellak die moet worden uitgehard onder een LED of UV lamp.  Het voordeel is dat deze nagellak onmiddellijk droog is en verschillende weken mooi blijft zitten. De lak is super glad, glanzend en brokkelt niet snel af.  In mijn praktijk heb ik een ruime keuze aan leuke kleurtjes!

Duur: 30 minuten

Prijs:

  • Plaatsen full colour gellak: €27
  • Verwijderen gellak + plaatsen nieuwe: €32
  • Verwijderen gellak + mini pedicure (nagelverzorging): €27
  • Verwijderen gellak + standaard voetverzorging: €37
  • Verwijderen gellak + gespecialiseerde voetverzorging: €42 
  • Lakken met gewone (door jou meegebrachte eigen) nagellak: €5

 

Je hebt 1 week garantie op gellak: mocht er binnen de week een nagel afbladderen, wordt deze gratis hersteld.

Tip: als je gellak laat verwijderen, zorg dan voor een goede nagelolie om je nagels extra te voeden. De beste nagelverzorging is Dadi'Oil!

 

Gellak wordt afgeraden voor jongeren onder 18 jaar omwille van de broosheid van de nagels en het houdt ook minder lang omdat hun nagelplaat nog vettiger is dan bij een volwassene.